Sıcak

Diyanet Vakfı’ndan SAÜ’ye Ziyaret

29.03.2016

Sakarya Üniversitesi’nin (SAÜ) kalite alanındaki çalışmaları hakkında bilgi almak üzere Türk Diyanet Vakfı’ndan bir heyet SAÜ’yü ziyaret etti.

Sakarya Üniversitesi’nin kalite alanındaki çalışmaları hakkında bilgi almak üzere Sakarya Üniversitesi’ne gelen Türk Diyanet Vakfı  İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Projeler ve Dış İlişkiler Müdürlüğü,  Bilgi ve İletişim Hizmetleri Müdürlüğü,  İç Kontrol ve Bütçe Müdürlüğü, Hayri ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Eğitim ve Kültür Hizmetleri Müdürlüğü,  Mali İşler Müdürlüğü, Kaynak Üretim Müdürlüğü ve Yönetim Hizmetleri Müdürlüğü’nden gelen temsilciler ilk olarak Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret etti.

Sakarya Üniversitesi Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Kurulu (SAÜDEK) Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Tuba Canvar Kahveci ve Stratejik Planlama ve EFQM Şube Müdürü Alev Sevinçli, Sakarya Üniversitesi’nin kalite çalışmaları hakkında, Türk Diyanet Vakfı’ndan gelen heyete bilgiler verdi.

29.03.2016 – YC