Dış Ticaret ve Lojistik Semineri

24.05.2016

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu’nda Dış Ticaret ve Lojistik Semineri düzenlendi.

Dış Ticaret öğrencilerine yönelik düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan Sapanca MYO Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı 1998 yılı mezunlarından Gefco Lojistik Dağıtım Müdürü Murat Çelik, seminerde lojistik sektörüyle ilgili bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Sapanca MYO’da 16 Mayıs’ta öğrencilerle buluşan Çelik, sektörde yer almak isteyen öğrencilerin nasıl bir özgeçmiş hazırlayacakları ve temel olarak nelere dikkat etmeleri gerektiği konularında bilgiler verdi. Çelik, seminerde otomotiv lojistiğinden küresel lojistiğe kadar geniş bir yelpazede deneyimlerini paylaştı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminerde karşılıklı soru cevaplarla sektör hakkında bilgi alan öğrenciler, katılımından dolayı Murat Çelik’e teşekkür etti.

24-05-2016 / Sapanca MYO