Derse Yazılma Duyurusu

30.01.2020

Online Yazılma İşlemleri Cuma-Cumartesi-Pazar Günleri Devam Edecek.

Seçimli derslere kota girilmesi işlemleri için bugün (30 Ocak 2020 Perşembe) yazılma işlemlerine bir gün ara verilmiştir. Cuma-Cumartesi-Pazar günleri hiç yazılma yapmamış öğrenciler sıfırdan yazılma yapabilecek veya kota dışında kalıp dersten çıkarılan öğrenciler uygun diğer seçimli derslere yazılabilecektir.

Online yazılma sırasında aksaklık yaşayan veya seçimini değiştirmek isteyen öğrenciler yazılma ekranında görünen “Yazılma Güncelleme” butonuna basıp derse yazılma kurallarına bağlı kalmak kaydıyla pazar günü sonuna kadar değişiklik yapabileceklerdir. Bu esnada seçtiğiniz ya da iptal ettiğiniz ders anında kaydedildiğinden, özellikle limiti dolan seçimlik derse tekrar yazılamayacağınız durumunu dikkate almalısınız. Yeni bir yazılma veya güncelleme yapılması sonunda mutlaka danışman onayına gönderilmelidir. Bu değişiklikler için son gün 02 Şubat 2020 Pazar gece yarısıdır. Değişiklik yapmak istemeyen öğrenciler bu durumu dikkate almayacaklardır. Mazeretli yazılma sırasında yapılabilecek düzenlemelere kısıt getirildiğinden, tüm değişikliklerin online yazılma haftasında tamamlanmasında fayda vardır.

1.140 kez görüntülendi.