Değerlendirme Anketleri Duyurusu

10.12.2012

Değerlendirme anketleri 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Dersleri için OBİS üzerinden öğrencilerimizin değerlendirmesine açıldı.

Bütün birimlerimizde her dönem sonunda uyguladığımız değerlendirme anketleri 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Dersleri için OBİS üzerinden öğrencilerimizin değerlendirmesine açılmıştır.

Anketler, eğitim ve öğretimin niteliğini sürekli ve sistemli bir şekilde geliştirmek üzere öğrencilerimizin görüşlerinizden yararlanmak amacıyla yapılmaktadır.

Bu zamana kadar yapılmış olan anketlerden elde edilen sonuçlardan yararlanılarak, eğitim öğretim süreci bütünü ile gözden geçirilmektedir.

Bu nedenle anketlere aktif olarak katılmak ve anketleri kişisel gözlem algılara dayanarak titizlikle yanıtlamak, iyileştirmeler yapılabilmesi için son derece önem taşımaktadır.

Değerli öğrencilerimizin bilgisine sunulur.

Rektörlük

10/12/2012 – YC