Daha Mutlu ve Daha Sağlıklı Bir Kent İçin

Daha Mutlu  ve Daha Sağlıklı Bir Kent İçin
10.10.2014
832
A+
A-

Sakarya  Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tahsin Turgay, Mimarlık Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenleyeceklerini söyledi.

Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Turgay yaptığı açıklamada, Mimarlık Haftası Etkinliklerini ‘Sağlıklı Kentler, Mutlu Kentlerdir" sloganıyla 13-18 Ekim tarihleri arasında yapılacağını belirtti.

Doç. Dr. Turgay, "Mimarlık Bölümümüz, 2014-2015 Eğitim Öğretim döneminde Sakarya Üniversitesinde açılmıştır. Şu an 30 tane öğrencimiz bulunmakta. Mimarlık Haftası kapsamında, mimarlık öğrencilerimiz ile Sakarya Mimarlar Odası Temsilciliğini buluşturup bir tanışma gecesi düzenlenecek. Daha sonra “Sürdürülebilir, Mutlu ve Sağlıklı Kentler” konulu söyleşi yapılacak. Söyleşiye konuşmacı olarak Prof. Dr. Ahmet Celal Apay, Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Demir, Mimarlar Odası Sakarya Şubesi Başkanı Sami Kafadar katılacak. Sakarya’yı daha sağlıklı, mutlu, sürdürülebilir bir kent haline getirmek için fikirler ortaya konulacak. Bu söyleşiye tüm Sakarya halkımız da davetlidir.’ dedi.

Ekinliklerin son günün de bölüm öğrencilerine bölgenin mimari zenginliklerini tanıtmak amacıyla Taraklı ve Göynük İlçelerini kapsayan teknik ve kültürel gezi düzenlenecek.

10.10.2014 – MA


832 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.