COST Projeleri Bilgilendirme Etkinliği Düzenlenecek

30.05.2023

Sakarya Üniversitesi Araştırma Dekanlığı tarafından “COST Projeleri (Bilim ve Teknolojide Avrupa İş Birliği) Bilgilendirme Etkinliği” düzenlenecek.

Bilimsel ve teknik araştırma ve geliştirme konularında ülkelerin ulusal düzeyde gerçekleştirdikleri projeler arasında koordinasyonun sağlanması amacıyla oluşturulmuş bir Avrupa araştırma programı olan COST çerçevesinde, Türk bilim insanlarının araştırma projelerinin desteklenmesi amaçlanıyor.

SAÜ Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zehra Ayhan’ın katılımıyla düzenlenecek etkinlik 5 Haziran 2023 tarihinde 11.00-12.00 saatleri arasında Hukuk Fakültesi Sebahattin Zaim Konferans Salonunda gerçekleşecek.

Katılım kaydı oluşturmak için TIKLAYINIZ.