Çevre Mühendisliği’nden Hayırlı Olsun Ziyareti

Çevre Mühendisliği’nden Hayırlı Olsun Ziyareti
07.10.2016
1.207
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığına atanan Recep Karamehmetoğlu’nu ziyaret etti.

Çevre Mühendisliği programının planlanması, öğrencilere işyeri deniyim imkanları sağlanması, proje çalışmalarına destek gibi alanlarda başarılı işbirliği ortamları geliştirdiklerini ifade eden öğretim üyeleri, Çevre Koruma Dairesi Başkanlığının en önemli paydaşları olduğunu kurumla işbirliğinin yeni dönemde artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karamehmetoğlu, kurum faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi. Kurumunun bilimsel bilgiye büyük önem verdiğini ve Sakarya atık yönetiminin bilimsel kriterler göz önünde bulundurularak yapıldığını ifade etti. Özellikle hacimli atıklar, hafriyat atıkları ve atıklardan enerji sağlanması konularında yeni çalışma alanları belirlediklerini, konuyla ilgili proje süreçlerin Sakarya Üniversitesi işbirliğinde planlanmasının kendilerine güç vereceğini söyledi. Diğer yandan Büyükşehir Belediyemizin desteği ile Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizin işyeri eğitimi ile deneyim geliştirme için gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

07.10.2016 – YC
1.207 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.