Cemiyetlerde Silah Kullanımının Önlenmesi

03.11.2018

Sakarya Üniversitesi STMF Görsel İletişim Tasarımı Bölümü ikinci sınıf Reklam dersi öğrencilerine İl Jandarma Komutanlığı tarafından “Sakarya’da Cemiyetlerde Silahla Ateş Edilmesinin Önlenmesi” konulu bilgilendirme sunumu yapıldı.

Sakarya İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cengiz Yiğit’in desteği ile gerçekleşen sunumu, İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli Bayram Akyüz ve Fuat Mermer gerçekleştirdi. Öğr. Gör. Gökçe Erinç Büyükşengür’ün, öğrenciler ile sektör deneyimini bir araya getirdiği Reklam dersi kapsamında yeni kampanya çalışmaları başladı.

Akademik dönem sonuna kadar devam edecek çalışmalar sonucunda ilimizdeki cemiyetlerde silahla ateş edilmesinin önlenmesine katkı sağlayacak çalışmaların yapılması bekleniyor.

03.11.2018 – YC