C# ile Katmanlı Mimaride Proje Geliştirme Eğitimi

11.02.2020

SAÜ Genç Girişimciler Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen “C# ile Katmanlı Mimaride Proje Geliştirme Eğitimi”, Eğitmen Murat Yücedağ’ın katılımıyla gerçekleşti. SAÜ Endüstri Mühendisliği Binası’nda yapılan eğitime öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Eğitime başlamadan önce öğrencilerle kısa bir konuşma yapan Yücedağ, Güz döneminde birçok okula konuk olduklarını belirterek, Bahar döneminde ilk kez Sakarya Üniversitesi’nde katmanlı proje gerçekleştireceklerini ifade etti.

Eğitimin devamında Yücedağ, Visual Studio ve Microsoft SQL Server Managemant Studio programlarını kullanarak, “Katmanlı Mimaride Proje Geliştirme” çalışmalarını uygulamalı olarak öğrencilere gösterdi.

11.02.2020 / EF-Mevlüt Can Özçelik- Onur Işılgan