Bülent Arınç SAÜ’de Konferans Verdi

18.12.2015

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç Sakarya Üniversitesi’nde (SAÜ) konferans verdi.

SAÜ İnsan ve Medeniyet Öğrenci Topluluğu ile Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) ortaklığı ile düzenlenen “Kamu Kesiminde İsraf ve Önlenmesi Yolları’ isimli konferansa Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç konuşmacı olarak katıldı.

SAÜ Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda 18 Aralık Cuma günü gerçekleşen konferansta Arınç, Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanlığı döneminde uyguladığı tasarruf önlemlerini anlattı. İsrafın dinimizce de haram olduğuna dikkat çeken Arınç, alınacak küçük önlemlerle kamuda büyük tasarruflar yapılabiceğini anlattı.

21/12/2015 – HAY