Boya ve Yalıtım Hakkında

20.03.2017

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Teknoloji Fakültesi tarafından “Yalıtım Malzemeleri ve Boyalar” isimli bir etkinlik düzenledi.

SAÜ Teknoloji Fakültesi tarafından düzenlenen etkinliğe DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Teknik Servis ve Eğitim Sorumlusu Öztürk Terzi konuşmacı olarak katıldı.

Öztürk Terzi, “Dyo 1927 yılında kurulda. Yaşar Holding’e bağlı bir kuruluş olan Dyo oto boyası, İnşaat boyası ve fabrika boyaları gibi birçok alanda boya üretimi yapıyor. Birçok alanda boya üreten firmamızın Dilovası, Çiğli ve Turgutlu gibi yerleşkelerde fabrikalarımız var.” dedi.

Boya’nın özellikleri ve kullanım alanlarına değinen Terzi, “Dekoratif ve koruyucu amaçlarla çeşitli yönlerle ve çeşitli şekillerde uygulanan ve uygulandığı yüzeyde ince bir film bırakan kimyasal maddedir” şeklinde konuştu.

17/03/2017 – M. İrfan Sevinç