Bologna Eşgüdüm Komisyon Toplantısı

Bologna Eşgüdüm Komisyon Toplantısı
07.05.2013
636
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Ege Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “Bologna Sürecinin Türkiye’de uygulanması Projesi 2011-2013 Toplantısı’na” katıldı.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, 6 Mayıs Pazartesi günü Ege Üniversitesi’nde düzenlenen, “Bologna Sürecinin Türkiye’de uygulanması Projesi 2011-2013 Bologna Eşgüdüm Komisyonu Koordinasyonu Toplantısı’na” katıldı.

Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmalarını AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkan V. Bülent Özcan, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, AB Delegasyonu Başkan Yardımcısı Bela Szombati, AB Bakanlığı Müsteşarı M. Haluk Ilıcak ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya yaptı.

2011-2013 Dönemi Bologna Projesi’nin Tanıtımı ve Bu Kapsamda Yürütülen Çalışmalar, YÖKSİS Veri Tabanı Hakkında Bilgi Verilmesi ve Üniversitelerimizin Görünümü ve Türkiye’nin Bologna Süreci Deneyimi: Yeterlilikler ve AKTS Uygulaması konularının ele alındığı toplantı 3 farklı panel ile gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Şaban H. Çalış’ın yaptığı ‘Türkiye’nin Bologna Süreci Deneyimi: Yeterlilikler ve AKTS Uygulaması’ paneline, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, İzmir Ekonomi Üniversitesi BEK Başkanı Prof. Dr. Oğuz Esen ve Yeterlilikler Çalışma Grubu Üyesi Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut konuşmacı olarak katıldı.

Panel, Soru-cevap kısmının ardından katılımcıların değerlendirmeleri ile sona erdi.

07/05/2013 – YC


636 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.