Sisli

Bir Sanatçı Olarak Yeni Anıt ve Videoist Sanat İnsiyatifi

22.10.2015

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından ‘Bir Sanatçı Olarak Yeni Anıt ve Videoist Sanat İnsiyatifi’  konulu bir etkinlik düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gizem Frit Amfisi’nde gerçekleşen etkinlikte, Mardin Artuklu Üniversitesi öğretim üyesi  Doç. Dr. Ferhat Kamil Satıcı konuşmacı olarak katıldı.

Doç. Dr. Ferhat Kamil Satıcı, “Ülkemizde sanat ve kültür konusunda genellikle çok olumlu gelişmeler olmakla birlikte, hala bir bütün olarak toplumun ve farklı toplumsal sınıfların sanat kültürü̈ açışından beklenen duyarlılığa sahip olmadığı açıktır” şeklinde konuştu.

Akademik ve sanatsal üretim pratiklerinden örneklerin yanında konvansiyonel heykelden çağdaş sanata bir perspektif sunan Ferhat Kamil Satıcı, etkinliğin sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı.

22/10/2015 – Kübra D.