Bilişim Sistemlerinin Geleceği

Bilişim Sistemlerinin Geleceği
25.03.2014
1.043
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Bilişim Sistemleri Mühendisliği Topluluğu tarafından ‘Bilişim Sistemlerinin Geleceği’ adlı bir konferans düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Bilişim Sistemleri Mühendisliği Topluluğu tarafından SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Bilişim Sistemlerinin Geleceği’ konferansına SAÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Torkul ile Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erman Coşkun konuşmacı olarak katıldı.

Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erman Coşkun Bilişim Sistemleri Bölümünün geleceği ve istihdam imkânlarını öğrencilere anlattı. Bilişim sektöründe çalışanların yüzde 70’nin farklı bölüm mezunlarından olduğunu söyleyen Prof. Dr. Coşkun, ‘Piyasanın Bilişim Sistemleri bölümünden mezun olmuş, elemanlara ciddi anlamda ihtiyacı var ve bu ihtiyaç hızlı şekilde aratacak’ şeklinde konuştu.

SAÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Torkul, Değişen Dünyada Yükseköğretim Reformunu ve geçmişten geleceğe bilişim sektörünü anlattı ve gelecekte akıllı bir dünya için bilişimcilere ihtiyaç olacağının altını çizdi.

25.03.2014 MA


1.043 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.