Gök Gürültülü

Bilinçli Çocuklar, Güvenli Yarınlar

28.04.2015

Sapanca MYO Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Serdivan Trafik Parkta uygulama yaptılar.

27 Nisan Pazartesi günü Serdivan Trafik Park’ta gerçekleştirilen projede Sapanca MYO öğrencileri, ilk olarak çocuklara seminer verdi.

Sakarya Üniversitesi Öğr. Gör. Servet Sezgin eşliğinde Halkla İlişkiler dersi sosyal sorumluluk projesi uygulamaları kapsamında, Hakkı Demir Anaokulu öğrencilerini, trafik kuralları konusunda da bilgilendiren MYO öğrencileri, yaklaşan Trafik Haftasına ilişkin farkındalığı arttırdı.