Betül Yaşam Savaşını Kaybetti

14.05.2014

Serdivan ilçesinde belediye otobüsünün çarpması sonucu ağır yaralanan Kimya Bölümü öğrencisi Betül Öztürk, yoğun bakımda geçirdiği 5 günün ardından hayatını kaybetti.

Sakarya Üniversitesi Kimya Bölümü 3. Sınıf öğrencisi olan Betül Öztürk, 8 Mayıs’ta Serdivan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi Tüvasaş Sosyal Tesisleri önünde karşıdan karşıya geçerken belediye otobüsünün çarpması sonucu ağır yaralanmış ve Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Yoğun bakım servisinde 5 gün yaşama tutunmaya çalışan Öztürk, bugün (13 Mayıs 2014) hayatını kaybetti. Ölüm haberi, umutla Betül’den gelecek iyi haberi bekleyen ailesini, okul arkadaşlarını ve Üniversiteyi yasa boğdu.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas da Betül Öztürk’ün ölümü dolayısıyla bir taziye mesajı yayımladı. Elmas mesajında “Elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden öğrencimiz Betül Öztürk’e Allah’tan rahmet, tüm ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.” ifadelerine yer verdi.

13/05/2014 – HM