Belediyeden İlahiyat Fakültesine Ziyaret

Belediyeden İlahiyat Fakültesine Ziyaret
19.12.2017
820
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu’nu ağırladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SAÜ İlahiyat Fakültesi’nin yeni binasını ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, “Yeni fakültenin öğrencilerimize ve akademisyenlerimize hayırlı olmasını diliyorum. SAÜ İlahiyat Fakültesi; bilimsel ve akademik çalışmaları ile ülkemizin önemli merkezlerinden biridir” diye konuştu.

Ziyarette, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş ve akademisyenler yer aldı.

İlahiyat Fakültesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Dekan Prof. Dr. Ahmet Bostancı, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nu fakültemizde misafir ettik. Yeni binamızı tanıttık. Akademik ve bilimsel çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. İlgi ve destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

İlahiyat Fakültesi’nin yeni binasını ziyaret eden Toçoğlu, “1994 yılında eğitim hayatına başlayan SAÜ İlahiyat Fakültesi’nin, artan öğrenci kapasitesiyle birlikte çağın gerekliliklerine uygun bir biçimde dizayn edilmiş tam donanımlı bir binaya ihtiyacı vardı.  Şimdi görüyoruz ki İlahiyat Fakültesi için oldukça modern bir bina inşa edilmiş. Yapılan yeni binanın fakültemize, öğrencilerimize ve akademisyenlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. SAÜ İlahiyat Fakültemiz; bilimsel ve akademik çalışmaları ile ülkemizin önemli ilim merkezlerinden biridir” diye belirtti.

Toçoğlu, “Türkiye’de diğer İlahiyat Fakülteleri arasında önemli bir konumda bulunan SAÜ İlahiyat Fakültesi, Arş. Gör. Zübeyde Özben’in, VII. Hadis ve Sîret Araştırmaları Yarışmasında makale kategorisinde birincilik ödülünü almasıyla farkını bir kez daha ortaya koymuş oldu. Bilimin her alanında sizler gibi özverili akademisyenlere ihtiyacı var. Bu vesileyle Zübeyde Özben kardeşimize akademik hayatta başarılarının devamını temenni ediyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

19.12.2017 – YC


820 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.