Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği Toplantısı

04.06.2013

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas Başkanlığında 05 Haziran 2013 tarihinde düzenlenecek olan Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği Toplantısı Kastamonu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın Başkanlık edeceği Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği toplantısına, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Bilecik Üniversitesi, Bülent Ecevit Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesi’nden temsilciler katılacak.

Kastamonu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 5 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek olan toplantıda, üniversitelerin sunumlarının yanı sıra Üniversitelerin Yüksek Öğretim (Eğitim -Öğretim, Araştırma Topluma Hizmet Üniversite Yönetimi) konusunda birimlerinde yapmış oldukları çalışmalar ve açılması planlanan ortak Doktora ve Yüksek Lisans programları görüşülecek.

04/06/2013 – YC