Balkanlarda Sosyal Bilimler Kongresi

08.06.2012

Sakarya Üniversitesi (SAÜ)’nin kongre ortağı olduğu  Balkanlarda Sosyal Bilimler Kongresi Makedonya’da yapılacak.

Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi, Kalkandelen (Tetova) Devlet Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı işbirliği ile düzenlenen 4. Balkanlarda Sosyal Bilimler Kongresi  11-12 Eylül tarihleri arasında Makedonya’nın Kalkandelen (Tetova) şehrinde yapılacak.

Balkanlarda Sosyal Bilimler Kongresi’nin 1. ve 2. Kosova’da, 3. Bosna’da gerçekleştirildi. Kongre ile akademik işbirliği anlayışının Balkanların tüm ülkelerine yayılması amaçlanıyor. Kongre sayesinde, hem Balkan ülkelerinden hem de Türkiye’den akademisyenler uluslararası bir kongrede kendi dillerinde sunum yapabilme şansına sahip olacak.

Kongre ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.ubsbk.sakarya.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

08/06/2012 // Haber Merkezi