Gök Gürültülü

Bakan Çavuşoğlu SAÜ’lü Öğrenciler ile Buluşacak

27.03.2017

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu 28 Mart Salı günü Sakarya Üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelecek.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, üniversite öğrencilerinin dış politika, Avrupa ile ilişkiler,  anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili sorularını yanıtlamak üzere 28 Mart Salı günü 14:30’da Sakarya Üniversitesi öğrencileri ile buluşacak.

Sakarya Üniversiteli Akil Gençlik Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen etkinlik, SAÜ Hukuk Fakültesi Sabahattin Zaim Salonu’nda gerçekleştirilecek.

27.03.2017 – YC