Bahar Şenlikleri’nde Mehmet Erdem Rüzgarı

10.05.2013

Sakarya Üniversitesi 18’nci Bahar Şenlikleri’nin üçüncü ünlü sanatçı Mehmet Erdem sahne aldı.

Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü’nde bu yıl 18’ncisi organize edilen ‘Sakarya Üniversitesi Bahar Şenlikleri’nin üçüncü gününde SAÜ’lü öğrenciler Mehmet Erdem konseri ile doyasıya eğlendi.

Şenliğin üçüncü günü, Çim Adam, Sokak Basketbolu, Kum Voleybolu, Badminton, Langırt ve Bilardo Turnuvaları ile başladı. SAÜ Merkez Kafeteryada ise Tavla ve puanlı basket turnuvasının düzenlendi. Çeşitli aktivitelere etkin katılım sağlayan öğrenciler bir hayli eğlenceli saatler geçirdi. Rekreatif Sahne ve öğrenci gruplarının konserlerinin de yer aldığı şenlik programına, SAÜ’lü öğrenciler yoğun gösterdi.

Ebru sanatının nasıl gerçekleştiğini merak eden öğrenciler, ebru sanatı hakkındaki ayrıntıları dikkatli bir şekilde izleyerek, uygulama yapma fırsatı buldular.

Bahar Şenlikleri, 10 Mayıs Cuma (Bugün) saat 21.30’da Karmate Konseri ve ardından düzenlenecek olan Havai Fişek gösterisi ile sona erecek.

10/05/2013 – YC