Bahar Dönemi 9 Şubat’ta Başlıyor

05.02.2015

Sakarya Üniversitesi’nde 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi 9 Şubat Pazartesi günü başlıyor.

Üniversite bünyesindeki tüm lisans programlarında 2014−2015 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi ders kayıtları 2-4 Şubat tarihleri arasında tamamlandı. Kapatılacak seçmeli dersler ile seçmeli derslerin kotaları 5 Şubat’ta belirlenerek ilan edilecek. Açılmayan derslerin yerine farklı ders alma veya ilave derse yazılma işlemleri ise 6-8 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ön lisans ve lisansüstü programlarında da Bahar Dönemi ders kayıtları 3-5 Şubat tarihleri arasında yapıldı. Bu programlarda açılmayan derslerin yerine farklı ders alma veya ilave derse yazılma işlemleri ise 7−8 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bu tarihler arasında geçerli bir mazeretleri nedeniyle kayıt yaptıramayan öğrencilerin derse yazılma işlemleri 9-13 Şubat tarihleri arasında alınacak.

05/02/2015 – ST