ARSEM’23 Yaz Dönemi Eğitimleri Başlıyor

23.06.2023

Sakarya Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesinin birlikte organize ettiği yüz yüze yapılacak olan Uluslararası Araştırma Yöntemleri Seminerleri (ARSEM) 3 Temmuz – 4 Ağustos tarihleri arasında üç üniversitenin kampüslerinde düzenlenecek.

ARSEM Yaz Seminerleri3-7 Temmuz tarihleri arasından Sakarya Üniversitesi Fen Fakültesinde düzenlenecek.

SAÜ’deki seminerlerde Sosyal Bilimlerde Ölçek Geliştirme ve Uyarlama: SPSS ve LİSREL Uygulamalı, Nitel Araştırma Süreci ve Nvivo ile Nitel Veri Analizi, Bulanık Mantık ve Yeni Bulanık Küme Uzantıları, R ile Çok Değişkenli İstatistik, Lisrel ve Amos ile Yapısal Eşitlik Modellemesi, Makine Öğrenmesi ve Çok Kriterli Karar Verme konuları alanında uzman öğretim üyeleri tarafında verilecek.

Detaylı bilgi için: https://arsem.org/