Araştırma ve Makale Yazma Semineri

Araştırma ve Makale Yazma Semineri
20.03.2015
583
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından “Sosyal Bilimlerde Araştırma ve Makale Yazma" isimli bir seminer düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından düzenlenen “Sosyal Bilimlerde Araştırma ve Makale Yazma" isimli seminer, 18 Mart Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erman Coşkun tarafından düzenlenen seminerde, uluslararası makale yazma ve yayınlama  süreci, akademik dergilerde hakemlik aşaması ve editörlerin bakışı, bilimsel etik ilkeler gibi konular masaya yatırıldı.

Bilimsel araştırma yapma, makale yazma ve proje hazırlama konularında üniversite genelinde bir farkındalık oluştuğunu belirten Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Al, "Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından düzenlenen bu akademik etkinliğe üniversitemizin farklı fakültelerinden akademisyen ve lisansüstü öğrencilerinin katıldığını görüyoruz. Bilimsel araştırma yapma, makale yazma ve proje hazırlama konularında üniversitemiz genelinde bir farkındalık oluştuğu anlaşılıyor. Biz de bu konudaki talepler doğrultusunda bu tarz etkinlikleri düzenlemeye devam etmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

20/03/2015 – YC


583 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.