Gök Gürültülü

Anayurt (29.05.2013):Sinop Ortalamanın Üzerinde

29.05.2013

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’nce “Mutlu Geleceğiniz İçin Doğruyu Seçin Projesi” kapsamında velilere ve eğitimcilere yönelik’Çocukları Suça İten Nedenler ve Çözüm Önerileri” adlı panel düzenledi. Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda düzenlenen panele Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Uysal, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Psikolojik Danışma ve Rehberlik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kurtman Ercanlı, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Psikolojik Danışma ve Rehberlik Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Tuncay Ayas ile İletişim Uzman Yardımcısı Haluk Hayati Ayhan konuşmacı olarak katıldı.

Anayurt Gazetesi – 29.05.2013