Anayurt (25.12.2012):Meslek komiteleri toplandı

25.12.2012

SAKARYA- Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) bünyesinde faaliyet gösteren meslek komitelerinin, sorun ve önerilerini dile getirdikleri toplantı yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldıray Çakar, SATSO’nun 32 meslek grubundan müteşekkil olup, 207 komite üyesi bulunduğunu belirterek, ” Komitelerimiz yapmış oldukları meslek grubu toplantılarıyla, odamızın meslek grubu üyeleriyle olan iletişimi sağlayarak, oda üye kaynaşmasında önemli bir görevi üstlenen organlarımızda ” dedi. Çakar, ” Odamız TOBB’dan   mükemmel seviyesinde puan almış ve 5 yıldızlı oda olarak gösterilmiş, MERSİS Projesi’nde Türkiye 5. olmuş, Sakarya Otomotiv Sektörü Bölgesel İnovasyon Stratejileri Raporu Lansman Programını gerçekleştirerek’Sakarya Vites Yükseltiyor’sloganıyla Otomotiv Şehri Sakarya Vizyonunu çizmiştir. Türkiye’de ilk 3 artı l olarak adlandırılan SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin bir dönemlerini iş yerlerinde stajyer olarak tamamlayacağı sistemin uygulamasını gerçekleştirdik. UMEM projesinde ise Türkiye 2. olduk. Sakarya’nın ana damarları ve dolaşım sistemi olan mevcut OSB’lerde tahsisler tamamlanma aşamasında ” şeklinde konuştu.

Anayurt – 25.12.2012