Sisli

Anayurt (22.11.2012) : Tıp Fakülteleri Arasında Ziyaret

22.11.2012

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Hatun, Prof. Dr. Dilek Ural ve fakülte yönetimi Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesini ziyaret ettiler. Açıldığı yıldan sonra 4 yıl boyunca öğrenimlerini Kocaeli’de sürdüren Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, 2012-2013 öğretim yılında eğitim binasının tamamlanmasının ardından eğitimlerine Sakarya’da devam etmeye başlamıştı. Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir ziyaretin kendilerini oldukça memnun ettiğini belirterek, 2008-2009 öğretim yılından beri kendilerini ağırlayan Kocaeli Üniversitesi’ne teşekkür etti.

Anayurt Gazetesi – 22 Kasım 2012