Anayurt (01.11.2012) : Afet Konferansı

01.11.2012

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü, ‘Herkes İçin Sağlık’ projesi kapsamında konferanslar düzenlemeye devam ediyor. Afet, afete hazırlık ve afette ilk yardım konulu beşinci konferans, 13 Kasım Salı günü saat 14. 00’da AKM Tiyatro Salonu’nda düzenlenecek. Gerçekleştirilecek konferansa konuşmacı olarak Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Kliniği Klinik Şefi Prof. Dr. Yusuf Yürümez, Yrd. Doç. Dr. Murat Yücel, Uzm. Dr. Şebnem Kılıç ve Uzm. Dr. Egemen Küçük katılacak.

Anayurt Gazetesi – 01 Kasım 2012