Akademik Personel İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

19.12.2012

Sakarya Üniversitesi’ne alınacak olan Akademik Personel İlanlarının Ön Değerlendirme Sonuçları.

Sakarya Üniversitesi’ne alınacak olan Akademik Personel İlanlarının Ön Değerlendirme Sonuçları:

Sakarya Üniversitesi Rektörlüğünce 17/12/2012 Tarihinde İlan Edilen Öğretim Elemanı Alımına İlişkin Ön Değerlendirme Sonuçları :

1373 İLAN NOLU BİLGİ İŞLEM UZMAN ÖN DEĞERLENDİRME 5. derece_Son

1544 İLAN NOLU BİLGİ İŞLEM UZMAN ÖN DEĞERLENDİRME 6. derece_SonHal

Geyve MYO tarafından 3/11/2012 tarihinde ilan edilen Öğretim Görevlisi Alımına İlişkin Ön Değerlendirme Sonucu:

Geyve MYO Ön Değerl.-İŞLETME

24/12/2012

Ferizli MYO tarafından 3/11/2012 tarihinde ilan edilen Öğretim Görevlisi Alımına İlişkin Ön Değerlendirme Sonucu:

Ferizli MYO Ön Değerlendirme

24/12/2012

Kırkpınar Turizm MYO tarafından 3/11/2012 tarihinde ilan edilen Öğretim Görevlisi Alımına İlişkin Ön Değerlendirme Sonucu:

19/12/2012