Akademik Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

Akademik Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi
25.05.2023
1.030
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından planlanan 3 günlük “Akademik Oryantasyon” eğitiminin birinci günü 4 oturumda gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi Kurumsal Analiz ve Kalite Geliştirme Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Tuba Canvar Kahveci’nin sunumu ile ilk oturum başladı. Kurum Kültürü ve Aidiyetini anlatan Dr. Öğr. Üyesi Tuba Canvar Kahveci Üniversitemizin misyonu, vizyonu, temel değerleri ve kalite biriminden bahsetti. Katılımcıların konuyla ilgili sorularının cevaplanmasıyla ilk oturum sonlandı.

Eğitimin ikinci oturumunda Sakarya Üniversitesi Personel Dairesi Başkanı Muharrem Yılmaz “2547 Sayılı Kanun ile İlgili Bilgilendirme” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Konuşmasına kanun maddelerinin tanıtımı ile başlayan Yılmaz, merak edilen birçok soruyu da cevapladı.  Eğitimin üçüncü oturumu Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitü Sekreter Vekili Erdinç Şenol tarafından başladı. Şenol, yüksek lisans ve doktora süreçleri hakkında bilgi verdi.

Eğitimin son oturumu Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Merve Tomor Cerrahoğlu’nun SABİS sistemini tanıtması ile başladı. Eğitimde Sakarya Üniversitesinde kullanılan sistemler anlatıldı. Katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından eğitim sona erdi.


1.030 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.