Sakarya Üniversitesinde Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Başladı!

Sakarya Üniversitesi, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerin merakla beklediği Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri’ne ev sahipliği yapıyor. 8 Ekim’de başlayan ve 10 Ekim’e kadar devam edecek olan etkinlikte, 200’ü aşkın öğrenci topluluğu, kampüs içerisinde kurulan stantlarda öğrencilere kendilerini tanıtıyor.

Spor, sanat, kültür, bilim ve daha birçok alanda faaliyet gösteren öğrenci toplulukları, stantlarında düzenledikleri etkinlikler, sunumlar ve atölye çalışmalarıyla öğrencileri bir araya getirerek üniversite hayatına dair keyifli ve verimli bir başlangıç yapmalarına olanak sağlıyor.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Tanıtım Günleri’nde Neler Var?

• Farklı Alanlarda Topluluklar: Spor, sanat, müzik, edebiyat, bilim, sosyal sorumluluk gibi birçok alanda faaliyet gösteren topluluklar, öğrencilere geniş bir yelpazede seçenek sunuyor.
  • Etkinlik ve Atölye Çalışmaları: Topluluklar, stantlarında düzenledikleri etkinlik ve atölye çalışmalarıyla öğrencileri aktif olarak dahil ediyor.
  • Bilgilendirme Sunumları: Topluluk üyeleri, dönem boyunca gerçekleştirecekleri etkinlikler, projeler ve faaliyetler hakkında öğrencileri bilgilendiriyor.
  • Yeni Üye Kayıtları: Öğrenciler, ilgi duydukları topluluklara katılarak üniversite hayatını aktifleştiriyor.

Öğrencilerin Yeni Bir Dünyaya Kapısı Açılıyor

SAÜ Öğrenci toplulukları, “Geleceğinize yön verin.” mottosuna sahip Sakarya Üniversitesinde, öğrencilere yeni hobiler edinme ve kişisel gelişim fırsatı sunuyor.