“R ile Sosyal Ağ Analizi” etkinliği düzenlendi

19.08.2024

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Araştırma Dekanlığı tarafından, “R ile Sosyal Ağ Analizi” isimli etkinlik düzenlendi.

12-13 Ağustos tarihlerinde, Sakarya Üniversitesi Araştırma Dekanlığı tarafından düzenlenen “R ile Sosyal Ağ Analizi” konulu etkinlik, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İşletme Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Keziban Seçkin Codal’ın katkılarıyla gerçekleştirildi.İki gün süren bu kapsamlı etkinlik, farklı bölümlerden gelen öğretim üyelerinin katılımıyla zenginleşti ve geniş bir akademik etkileşim sağlandı.

Sakarya Üniversitesi Araştırma Dekanlığı, disiplinlerarası bilgi ve deneyim paylaşımını desteklemeye devam ediyor.