Sakarya Üniversitesinin Marka Endeksi Başarısı

Sakarya Üniversitesinin Marka Endeksi Başarısı
08.08.2024
885
A+
A-

Sakarya Üniversitesi, Türkiye’nin en prestijli sosyal medya marka endeksi SocialBrands’ın Ağustos 2024 dönemi sonuçlarına göre Türkiye’nin en başarılı 100 markası arasında 49. sırada yer alarak büyük bir başarıya imza attı. Farklı sektörlerden yüzlerce köklü markanın yer aldığı bu listede, SAÜ’nün bu denli üst sıralarda yer alması, üniversitenin sosyal medya alanındaki etkinliğini ve başarısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Instagram’da Eğitim Kategorisinde İkinci Sırada

Özellikle gençlerin yoğun olarak kullandığı Instagram platformunda, Sakarya Üniversitesi “Eğitim” kategorisinde birçok köklü üniversiteyi geride bırakarak ikinci sıraya yerleşti. Bu başarı, SAÜ’nün genç nesil ile kurduğu güçlü bağın ve sosyal medyada gençlere yönelik etkili içerikler üretmesinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

SAÜ Sosyal Medya Hesapları Neden Bu Kadar Başarılı?

Sakarya Üniversitesi’nin sosyal medya hesapları, üniversitenin güncel haberleri, etkinlikleri, öğrenci projeleri, kampüs hayatı ve daha birçok konuda öğrencilere, mezunlara ve tüm paydaşlara kapsamlı bir bilgi akışı sağlıyor. Özellikle X (eski adıyla Twitter), Instagram ve Facebook gibi platformlarda aktif olan SAÜ, bu sayede geniş kitlelere ulaşmayı başarıyor.

Haber: Raşid Demirhan


885 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.