“Uluslararası Nitelikli Dergilerde Yayın Yapma İlkeleri” Semineri düzenlendi

29.07.2024

Sakarya Üniversitesi Araştırma Dekanlığı (ARDEK)tarafından “Uluslararası Nitelikli Dergilerde Yayın Yapma İlkeleri: Başarı için Pratik Bilgiler ve Öneriler” isimli seminer düzenlendi.

SAÜ Hukuk Fakültesi Prof. Dr. Sabahattin Zaim Konferans Salonu’nda düzenlen “Uluslararası Nitelikli Dergilerde Yayın Yapma İlkeleri: Başarı için Pratik Bilgiler ve Öneriler” seminere Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Yıldırım konuşmacı olarak katıldı.

Seminer, Araştırma Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emiroğlu, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sima Nart, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Atak, ADAPTTO Akademik Danışmanı Prof. Dr. Adnan Derdiyok ve araştırmacıların katılımı ile gerçekleştirildi.

Proje konularında reddedilme korkusunun üstesinden gelmek ve öğrenme süreçlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Doç. Dr. Yıldırım, iyi dergilerde yayın yapmak için ipuçları, dergi seçiminde önemli noktalar ve uygun indeksli dergi bulma süreçleri konusunda bilgiler verdi.

Seminerin sonunda konuşmacı Doç. Dr. Murat Yıldırım’a teşekkür belgesi takdim edildi.