Gök Gürültülü

667 SAYILI KHK ÖĞRENİM ÜCRETİ HAKKINDA DUYURU

02.11.2018

667 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan yükseköğretim kurumlarından, yapılan tercih sonucu ÖSYM tarafından Devlet ve vakıf yükseköğretim kurumlarına yerleştirilen öğrencilerin ödeyecekleri ücretlerle ilgili olarak 22.03.2018 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında alınan kararın 23 üncü maddesinde dönem başına en fazla 3, yılda 6 derse kadar AKTS Kredisi başına öğrenim ücreti alınmasına ilişkin hükmün ara sınıfta olan öğrencilere de uygulanması Yükseköğretim Yürütme Kurulu’nun 24.10.2018 tarihli toplantısında incelenmiş, 667 sayılı KHK ile ilgili açıklamaların 23 üncü maddesinin ara sınıflardaki öğrenciler için de uygulanması uygun görülmüştür.