6. Ulusal Metalurji ve Malzeme Günleri

01.04.2014

Sakarya Üniversitesi Malzeme Bilimleri Topluluğu tarafından düzenlenen “6. Ulusal Metalurji ve Malzeme Günleri” başladı.

Sakarya Üniversitesi Malzeme Bilimleri Topluluğu tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen ‘Ulusal Metalurji Malzeme Günleri’SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde başladı. Etkinliğin ilk gününde S&Q MART firması Denetim ve Gözetim Genel Müdür Yardımcısı Niyazi Kahveci ve Toyota Boshoku firması Mühendislik Geliştirme Bölüm Şefi Bahadır Atmaca konuşmacı olarak katıldı.

S&Q MART firması Denetim ve Gözetim Genel Müdür Yardımcısı Niyazi Kahveci, katılımcılara tahribatsız muayene, sektördeki yeri, kullanım alanları ve eğitimleri anlattı. Toyota Boshoku firması Mühendislik Geliştirme Bölüm Şefi Bahadır Atmaca, Toyota Boshoku fabrikasının üretim prosesleri, montaj, fabrika düzeni ve üniversite-sanayi işbirliği konuları hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Programın sonunda Niyazi Kahveci ve Bahadır Atmaca’ya plaket takdim edildi.

01/04/2014 – GG