52. MEYOK Toplantısı Yapıldı

03.02.2015

Sakarya Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK) Toplantısı’nın 52’ncisi, Sapanca Meslek Yüksekokulu’nun ev sahipliğinde gerçekleşti.

Her ay farklı bir meslek yüksekokulunda düzenlenen MEYOK Koordinatörü ve müdürlerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, meslek yüksekokullarının sorunları gündeme getirildi ve sorunların çözümüne yönelik öneriler sunuldu.

Toplantı sonrasında MEYOK Üyeleri, Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer’in ev sahipliğinde, Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan’ın da katılımıyla öğle yemeğinde buluştular. Başkan Yılmazer, Sapanca MYO’nun yeni kampüs alanına yapılacak yeni binaları ile Sapanca’ya yeni bir fakülte ve yüksekokul kazandırılması ile ilgili, belediye olarak her türlü desteği vereceğini belirtti.

03/02/2015 – ST