40 Yıllık Mezunlar Buluştu

31.10.2014

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nin 1974 yılı mezunları, “40. Yıl Buluşması” adı altında bir araya geldi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinlik ile bir araya gelen o dönemki ismiyle Sakarya Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisi (DMMA) 1974 yılı mezunları, eski günleri yâd etme ve hasret giderme fırsatı buldu. Açılış konuşmalarıyla başlayan etkinliğe Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçının yanı sıra İnşaat Mühendisliği ve Makine Mühendisliği bölümlerinin 1974 mezunları ile aileleri katıldı.

Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, konuşmasında Sakarya Üniversitesi’nde yaptıkları gelişmeleri üniversitenin kendi değerlerini ön plana çıkararak başardıklarını ifade ederek, “Sizlerin yapacağı katkıyla da Sakarya Üniversitesi’ni daha yukarıya çıkaracağız” diye konuştu.

İnşaat ve Makine Mühendisliği ilk mezunlarının konuşmalarıyla devam eden etkinlik, mezunlara plaket takdimiyle sona erdi.

31/10/2014 – ST