Sisli

40 Yıldız Ekonomist Arasına Girdi

16.09.2015

Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Finansal Ekonometri Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Veli YILANCI, Turkishtime dergisi tarafından, dünyadaki önemli akademik indekslerden biri olan REPEC’i (Research Papers in Economics) referans göstererek hazırlanan “40 Yaş Altı 40 Yıldız Ekonomist”  isimli listede yer aldı.

Dergi tarafından “aldıkları akademik eğitim, gösterdikleri referanslar, yayınladıkları makaleler ile gelecek vaat ediyorlar” şeklinde nitelendirdiği akademisyenler arasında yer alan Yılancı, lisans, lisansüstü öğrenimini İstanbul Üniversitesi’nde gerçekleştirdikten sonra 2013 yılında Sakarya Üniversitesi SBF Finansal Ekonometri bölümünde yardımcı doçent olarak göreve başladı ve hala söz konusu bölümde çalışmalarına devam etmektedir.

16/09/2015 – HAY