3. Sakarya’da Eğitim Araştırmaları Kongresi’nin Bildiriler Kitabı Yayınlandı

25.07.2014

Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü tarafından 3. Sakarya’da Eğitim Araştırmaları Kongresi’nin bildiriler kitabı yayınlandı.

SAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde 12 Haziran’da düzenlenen kongrede sunulan 54 bildiriden 37 tanesi yayınlanmaya değer bulundu. Bildiri kitabında yer alan çalışmalarının Enstitüde yüksek lisans tezi olarak hazırlandığını söyleyen Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü İsmail Güleç, yapılan tezlerin daha büyük bir kitleye ulaşması ve öğrencilerin akademik deneyimlerini artırmak için bu tür toplantıları düzenlediklerini, hem öğretim üyeleri, hem de öğrencilerin toplantıdan ve sunulan bildirilerden çok istifade ettiklerini söylediklerini ifade etti. Güleç, bildiriler kitabının hem basılı olarak yayımlandığını, hem de ilgili araştırmacıların rahatlıkla ulaşabilmeleri için PDF dosyası olarak Enstitü sitesinde yayınladıklarını kaydetti.

Bildiriler kitabının PDF dosyası biçimine aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

25/07/2014 – ST