23. Yıl Mezunlar Sergisi Açılıyor

23. Yıl Mezunlar Sergisi Açılıyor
24.10.2023
508
A+
A-

Geleneksel Türk Sanatları Bölümü “23. Yıl Mezunlar Sergisi”, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında, Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi Sanat Galerisi’nde 1 Kasım 2023 Çarşamba günü, saat 14.00’de açılışı yapılarak seyircilerle buluşuyor.

Geleneksel Türk Sanatları Bölümü 2000 yılında kurulmuş olup; Sakarya Üniversitesi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nde Tezhip Sanatı Anasanat Dalı, Çini Tasarımı ve Onarımı Anasanat Dalı, Halı Kilim ve Geleneksel Kumaş Desenleri Anasanat Dalı ve Hat Anasanat Dalı olmak üzere dört anasanat dalında eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında 23. yıl mezunlarını veren bölümümüz öğrencilerinin diploma projelerinin sergileneceği karma sergide; Aylin GÜRKAN, Ayşegül TEMİZEL, Betül ÇEMBERCİ, Beyza DEMİR, Bilge KÖSE, Büşra ÇAKIR, Eklimya YILDIZ, Esra YAŞA, Göksu KAMACI, Gülçimen OKUMUŞ, Hayati ELGÜN,            Hilmi KAHYA, Kübra YUVACI, Nuran TEKİN, Sarenur BULAMA, Sema ÇERÇEL, Sena KARABAYIR, Sinem ÇAKAR, Rümeysa BEYAZIT ve Tuğba ÖZEL’in eserleri bulunmaktadır.

Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi Sanat Galerisi’nde 1 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 14.00’de, Serdivan Belediye Başkanı Sayın Yusuf Alemdar ve Sakarya Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hamza Al’ın açılışını yapacağı sergi, sanatseverler tarafından 13 Kasım 2023 tarihine kadar ziyaret edilebilir.


508 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.