Uluslararası Öğrenci Yerleştirme Sonuçları

07.08.2017

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Uluslararası Öğrenci yerleştirme sonuçları açıklandı.

Yerleştirmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtları 5-7 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacak.

Adaylar kabul mektuplarını 7 Ağustos 2017 Pazartesi günü web sitesindeki linkten alabilir.

Online başvuru sırasında beyan edilen bilgi ve belgelerin kayıt esnasında eksik veya yanlış olması durumunda adayın kaydı yapılmayacaktır.

Kayıtlar şahsen Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacaktır. Vekalet ile kayıt yapılmamaktadır.

Asil ve yedek listeden yerleşen adayların listesi, kayıt bilgileri için tıklayın

2017-2018 ULUSLARARASI ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME SONUÇLARI

2017-2018 Educational Yearbook The results of the International Student Placement are announced.

Students who qualify for placement will be enrolled between 5-7 September 2017.

Candidates may receive letters of acceptance from the link on the web site on Monday, August 7, 2017.

If the information and documents declared during the online application are missing or incorrect during registration, the candidate will not be registered.

The registrations will be made personally in the Student Affairs Department. Registration is not made by proxy.

2017-18 ACADEMIC YEAR PLACEMENT RESULTS FOR INTERNATIONAL STUDENTS