Yükseköğretim Kongresi Chicago’da Başladı

10.04.2014

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın da katıldığı  “Uluslararası Yükseköğretim Kongresi”, ABD’nin Chicago kentinde başladı.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ile rektör yardımcıları Prof. Dr. M. Ali Yalçın, Prof. Dr. Ümit Kocabıçak ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Aytekin İşman’ın da katıldığı “Uluslararası Yükseköğretim Kongresi”, ABD’nin Chicago kentinde başladı.

Yükseköğrenim konusunda dünya çapında en geniş kapsamlı organizasyon olan toplantılarda, yüzden fazla başlık altında her yıl 4 bin civarında katılımcı ile üniversitelerin gelişimi ele alınıyor.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Üniversitesi olarak her yıl yapılan bu toplantılara aksatmaksızın katıldıklarını ve yükseköğretimde “kalite”, “akreditasyon”, “etik” gibi konuların da ele alındığı kongrede üniversitelerin geldiği nokta ile muhtemel gelişmelerin ele alındığını belirtti.

Dünyanın dört bir yanından katılımcıları Chicago’da buluşturan kongre, 14 Nisan’a kadar sürecek.

10/04/2014 – EH