Elektronik Kayıt Tarihleri Uzatıldı

09.08.2019

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2019-YKS) yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan öğrencilerin elektronik kayıt başvuru süresinin 19-21 Ağustos yerine, 16-21 Ağustos olarak değiştirildiğini duyurdu.

YÖK’ten yapılan açıklamaya göre:

​2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre adaylardan alınan tercihler doğrultusunda, 2019-YKS yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

2019 YKS yerleştirme sonuçlarının erken açıklandığı dikkate alınarak; bir programa kayıt hakkı kazanan adayların elektronik kayıtlarının 19-21 Ağustos 2019 tarihi yerine, 16-21 Ağustos 2019 tarihi olarak başvuru süresi genişletilmiştir.

Üniversiteye şahsen yapılacak olan kayıt işlemlerinin süresinde ise bir değişiklik olmayıp, bu kayıtlar önceden planlandığı gibi 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Yeni Kayıt Duyurusu

Adım Adım Elektronik Kayıt