Yerel Basında Bugün (7 Mayıs 2018)

Yerel Basında Bugün (7 Mayıs 2018)
07.05.2018
660
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

HANİ SEÇİME HAZIRDINIZ?

AK Parti milletvekili aday adaylarının temayül yoklaması seçimleri saha çalışmalarına başlarken diğer partilerdeki sessizlik devam ediyor. MHP, CHP, İYİ Parti, SP’ nin hala çalışmalara başlamaması dikkat çekiyor.

 

ADA POSTASI

AK PARTİ’NİN KASASI DOLDU

24 Haziran seçimleri için milletvekili aday adaylığı başvuru ücreti olarak AK Parti’nin kasasına giren para, 41 milyon 880 bin lira oldu.

 

BİZİM SAKARYA 

TAVUKÇULARDA EYLEM KARARI!

Şenpiliç  firması ile çalışan üreticiler, üretimi durdurma kararı aldı. Bölgedeki diğer tavuk firmalarının da bu eyleme katılabileceği bildirdi.

 

SAKARYA HALK

BU SEÇİM ZOR

Genelde tavanın yani parti kurmaylarının isteği olur ama bu kez durum hayli farklı oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimine iktidar ve muhalefette tabanın desteklediği isimler aday oldu. Tabanda rağbet gören isimlerinin aday olmasıyla birlikte ilk turda kimin yüzde kaç oy alacağını kestirmek ise hayli zor oldu.

 

SAKARYA YENİ HABER

MASKELİ GASPÇI YAKAYI ELE VERDİ

Takma saç, bıyık ve sakalla marketten silahlı soygun yaptığı öne sürülen kişi, polis ekiplerince gözaltına alındı. Marketlerdeki soygun anları güvenlik kameralarına yansıdı.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘TÜRKİYE’YE ÖRNEK KARAR’

Abhaz büyüklerinin 2004 yılında Kayalar Mahallesi’ndeki toplantıda aldıkları cemiyetlerde ateşli silah ve alkol kullanımını yasaklayan karar, 14 yıl sonra Babalı’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı Şura’da yenilendi.

 

YENİ SAKARYA 

İNCE HESAPLAR

Partilerde aday tespit çalışmaları hız kazandı. Ak Parti’de temayül sonrası mülakat hazırlıkları başladı. CHP’de derin bir sessizlik yaşanırken İYİ Parti’den Enver Toçoğlu hamlesi geldi.
660 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.