Yerel Basında Bugün (5 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün (5 Nisan 2018)
05.04.2018
604
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

MISIRCILARA PİYANGO VURDU

Sakarya’da tarım teşvik alanı olarak ilan edilecek olan 2 örnek köy ile alakalı olarak mısır yetiştiriciliği yapan köyler tercih edildi. Bugün yapılacak olan toplantıda 3 köyün ismi açıklanacak.

 

ADA POSTASI

‘VALİLİK MERKEZDE HALKLA İÇ İÇE OLMALI’

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Valilik binasının şehre uzak olması nedeniyle vatandaşla valilik arasında kopukluk olduğunu belirterek, merkezde valilik ofisi için yer aradıklarını söyledi.

 

BİZİM SAKARYA 

ROMANLARA BİR BASKIN DAHA!

Geçen hafta SEDAŞ ekiplerinin denetimi nedeniyle şafak baskınına uğrayan Erenler Yenimahalle, bu kez gündüz saatlerinde asayiş uygulaması nedeniyle ablukaya alındı.

SAKARYA HALK

 

HIRSIZ POLEMİĞİ

Divan Başkanı Ali Şener Bayraktar, ‘Neslinin hırsız olmasını istemeyenler kul hakkı olan bu kurumlarda bilerek adam gibi görev yapacaklar’ dedi. Yerinden ok gibi fırlayan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Candemir, ‘Mahkemeler varken siz burada kimseye hırsız diyemezsiniz’ diye bağırdı. Büyük gerginlik yaşanan kongrede Ercan Ateş başkan seçildi.

 

SAKARYA YENİ HABER

VALİ’NİN GÜNDEMİ EĞİTİM

Vali Balkanlıoğlu, eğitim alanında fiziki mekan ve öğretmen açığının giderilmesi için yoğun gayret gösterdiklerini belirterek, ‘Sakarya’nın plakasıyla eşdeğer olan eğitim sırasını yükseltmek için çalışıyoruz’ diye konuştu.

 

SAKARYA YENİGÜN

METE’YE OPERASYON!

Sakarya Ticaret Borsası (STB) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden aday olduğunu açıklayan Cevdet Mete’nin yolu seçimlerde ilginç bir şekilde kesildi.

 

YENİ SAKARYA 

SORUNLU ZEMİNLERE GEOSENTETİK ÇÖZÜM

Bina ve ulaşım yapılarının sorunlu zeminler üzerinde inşasında kullanılan geosentetik uygulamalarının, güvenli ve ekonomik anlamda önemli  avantajlar sağladığını belirten Harun Şerefoğlu, Geocell ve Geogrid çalışmasının Sakarya’da başlatıldığını söyledi.
604 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.