Yerel Basında Bugün (31 Mart 2018)

Yerel Basında Bugün (31 Mart 2018)
31.03.2018
593
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERİ

HAYATA ÇANTAYLA TUTUNDU

Arifiye’ de yaşayan 43 yaşındaki 3 çocuk annesi Kıymet Sabuncu, 5 yıldır mücadele ettiği kanser hastalığına karşı girdiği tedavi sürecinde el işi yaptığı keçe çantalarla maddi kaynak oluşturdu. Sabuncu’nun hedefi bütün kanser hastası kadınları bir araya getirmek.

 

ADA POSTASI

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK!

Sakarya İl Jandarma ekipleri Erenler Hasan Bey Mahallesi’nde bulunan bir evi düzenlediği operasyonda evin gizli bölmelerine zulalanmış çok sayıda uyuşturucu madde, kök kenevir ve ruhsatsız silah ele geçirdi.

 

BİZİM SAKARYA 

‘POLEMİKLERE GİREMEYİZ’

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, hedeflerinin büyük olduğunu belirterek, ’Kısır tartışmalara giremeyiz. Polemiklere değil istişareye önem vermeliyiz’ dedi.

 

SAKARYA HALK

A SINIFI BORSA

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, ‘Bugün 5 yıldızlı olan oda ve borsalarımız, hizmet kalitesi anlamında, Londra’daki, Paris’teki, Berlin’deki oda ve borsalar seviyesine ulaşmış durumdadır’ dedi. Bakan Bülent Tüfenkçi ve Başkan Hisarcıklıoğlu’nun kutladığı Başkan Cevdet Mete ise, ‘Emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

127 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET TALEBİ

FETO Davasında savcı 86’sı tutuklu, 127 sanığın ‘anayasayı ihlal’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet, 3 sanığın da ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan 15’er yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

BÜYÜK İHMAL!

Sakarya Üniversitesi bünyesindeki çeşitli fakültelerde bulunan 47 asansör, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İi Müdürlüğü’nce güvenlik standartlarına uymadığı gerekçesiyle mühürlendi.

 

YENİ SAKARYA

BÜYÜKŞEHİR’İ KULLANMAYIN!

SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ, 2 Nisan’da yapılacak seçimlere siyasetin etkisini değerlendirerek, ‘Özellikle Büyükşehir Belediye başkanımızın adı kullanılarak arkadaşlarımız yanlış yönlendiriliyor. Buna çok dikkat etmemiz lazım’ dedi.
593 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.