Yerel Basında Bugün (30 Mart 2018)

Yerel Basında Bugün (30 Mart 2018)
30.03.2018
709
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

9 YIL= 8 DAKİKA

2009 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeki Toçoğlu, düzenlediği toplantıda geride kalan 9 yıl, 3 bin 286 gün boyunca yaptığı icraatları 8 dakikalık konuşmasına sığdırdı. Toçoğlu konuşmasında ortak akıl vurgusu yaparak, ‘’Ben yaptım oldu’ tuzağına düşmeyeceğiz. Bizim tarzımız istişare etmek, farklı seslere açık olmak’ dedi.

 

ADA POSTASI

BU TOPRAKLARIN SAHİBİ ÇİFTÇİLERDİR

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) tarafından Sapanca’daki bir otelde düzenlenen ‘Sakarya Tarım Sektörü Raporu’ sunumu toplantısına katıldı. Fakıbaba Dünya’nın 7. Tarım gücüne sahip olduğumuzun altını çizerek , ‘Bu toprakların gerçek sahibi çiftçilerdir’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

FARKLI SESLERE AÇIK OLDUK

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, önceki akşam verdiği geniş katılımlı davette, 2009 yılından bu yana yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

 

SAKARYA HALK

GELECEĞİN SAKARYA’SI

2009 yılından bugüne kadar geçen 9 yıllık Büyükşehir Belediye Başkanlığı sürecini sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve gazetecilere görüntü eşliğinde anlatan Başkan Zeki Toçoğlu, ‘Şehrin sadece bugüne değil, geleceğine yön verecek olan planları hayata geçirdik. Geleceğin Sakarya’sını inşa ediyoruz. Bu bilinçle ve anlayışla çalışıyoruz’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

TOÇOĞLU İLE 9 YIL

2009’dan günümüze yaptığı icraatları anlatan Başkan Toçoğlu, ‘Kapris yapma, kibir içinde hareket etme lüksümüz yok. Bizim tarzımız, istişare etmek, farklı seslere açık olmak ve ortak akıllı iş yapmak’ dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

TÜRKİYE’NİN EN İYİSİ’

TZOB tarafından düzenlenen ‘Sakarya İli Tarım Sektör Raporu Sunumu ve Çiftçi Eğitimi Sertifika Dağıtım Töreni’ sonrasında gazetemize konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık Ahmet Eşref Fakıbaba ilimiz için, ‘ Türkiye’nin en iyi şehirlerinden bir tanesi’ dedi.

 

YENİ SAKARYA 

HERŞEY SAKARYA İÇİN

9 yıllık görev süresi ile ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Zeki Toçoğlu, ‘Şehrin sadece bugününe değil geleceğine yön verecek olan planları hayata geçirdik. Sakarya’yı birlikte yönetmeye devam edeceğiz’ dedi.
709 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.