Yerel Basında Bugün (29.11.2011)

Yerel Basında Bugün (29.11.2011)
29.11.2011
500
A+
A-

29 Kasım 2011 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Sapanca Gölü’ne bağımsız birim”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca Gölü için bakanlığın onayladığı yönerge çerçevesinde bağımsız bir birim kurulacağını söyledi.

ADAPOSTASI

AK Parti’deki “Tek liste” dayatmasına Karasu “İkinci liste” ile karşılık verdi.

“Karasu fena karıştı”

AK Parti’de sancılı başlayan kongre süreci Karasu’da zirve yaptı. Karasu için Genel Merkez’in tek aday ilan ettiği İshak Sarı’nın karşısına Orhan Kurtuluş aday çıktı. Ancak adaylığı kabul edilmedi.

ANADOLU

Sapanca Gölü’nün korunması için Sakarya ve Kocaeli Büyükşehir Belediyeleri tarafından ortak bağımsız bir birim kuruluyor.

Sapanca’yı koruma timi”

SASKİ Genel Kurulu’nda söz alan MHP’li Meclis Üyesi Metin Ökden’in SASKİ ekiplerinin vatandaşa, despotça davrandığı iddiasını yanıtlayan Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Vatandaşı üzenin canını yakarım” dedi.

BİZİM SAKARYA

“Gündem: Toplu Ulaşım ”

Büyükşehir Belediyesinin şehir içi ulaşımda toplulaştırma projesi gündeme oturdu. Proje ile ilgili gazetemize açıklama yapan Başkan Zeki Toçoğlu’nun ardından, esnaf temsilcileri konuştu. Esnaf odaları Birliği, Şoförler Odası ve Minibüsçüler Odası başkanlarının görüşleri…

SAKARYA HALK

“Özel yurtlar sorunu Bakan’a aktarılacak”

İlimizde sayıları 147’yi bulan Milli Eğitim’e bağlı özel yurtların sorunları, Sakarya Özel Yurtlar Birliği Başkanı Hüseyin Yıldızhan tarafından, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’e aktarılacak.

YENİGÜN

AK Parti Karasu Teşkilat Kongresi tartışmalı gerçekleşti

“Eşinin istifa etmesi de aday olmasına yetmedi”

AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı’nın dünkü kongresinde, Genel Merkez’in belirlediği aday İshak Sarı’nın karşısına, Orhan Kurtuluş liste çıkardı. Kurtuluş’un başkanlığı önce eşine, daha sonra üst kurul delegeliğinin eksikliğine takıldı.

SAKARYA YENİHABER

Kanser hastalarına verilen yardım sözleri tutulmadı

“Akar isyan etti ”

KANSERDER Başkanı Nihal Akar, İl Genel Meclisi’nde yardım sözünü tutmayan yetkililere patladı: “Sizden artık bir şey istemiyoruz; çayımızı içmeye gelirsiniz”

 

YENİ SAKARYA

AK Parti Karasu’da ikinci adaya izin verilmedi, salon karıştı

“Demokrasi Tartışması ”

AK Parti Genel Merkezi’nin tek aday isteğine direnen Orhan Kurtuluş’un adaylığı değişik gerekçelerle kabul edilmeyince, 430 delegeden sadece 141’i oy kullandı.

 

 

 
500 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.