Yerel Basında Bugün (29 Eylül 2011)

Yerel Basında Bugün (29 Eylül 2011)
29.09.2011
609
A+
A-

 

29 Eylül 2011 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Rıfat Hisarcıklıoğlu, katıldığı ödül töreninde umut verdi.

“Yerli otomobil üssü Sakarya olsun!”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu: Yerli otomobil üssü Sakarya olsun. Türkiye’nin Detroit’i Sakarya’dır demeliyiz.

ADAPOSTASI

“Hisarcıklıoğlu net konuştu”

SATSO’nun 86. Kuruluş yıl dönümü törenine katılan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Sakarya ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yerli otomotiv fabrikasının Sakarya’ya kurulması gerektiğini söyleyen Hisarcıklıoğlu: Sakarya bunu hak ediyor dedi.

ANADOLU

“Yerli otomobilin adresi Sakarya olsun”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Sakarya’da katıldığı ödül töreninde yaptığı konuşmada teröre karşı birlik mesajı verdi.

“BİZİMSAKARYA”

“Sağlık- Eğitim, Zar-Zor”

Kadın Doğum Uzmanı başta olmak üzere bir çok branş uzmanı hekim sıkıntısı yaşanıyor. Eğitimde de görüntü aynı.Branş öğretmeni eksikliği tüm okulları vurmuş durumda.

SAKARYAHALK

“Sakarya olmalı”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu  sahip olduğu avantajlardan dolayı, yerli otomobilin yapılacağı yerin Sakarya olması gerektiğini söyledi.

YENİGÜN

Türkiye’nin Sakarya’yı rol model almasını isteyen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu

“Sakarya otomotiv üssü olmalı”

SATSO’nun Sakarya’ nın yıldızları Ödül törenine katılan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu,”Ankara’da  hangi başkana sorsam Sakaryalı. Nazar değdirmeyeyim ama, Demiryol-iş’te Fırıncılar Odası’nda Ziraat Odası’nda  Kırmızı Et’te her yerde başkanlar hep Sakaryalı. Sayın Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Mustafa İsen da Sakaryalı” dedi.

YENİHABER

TOBB Başkan’ından okul desteği isteyen milletvekillerine…

“Kayserili dersi”

SATSO’nun Sakarya’nı yıldızları ödül törenine katılan TOBB’un Kayserili Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu,milletvekilleri Şaban Dişli ve Engin Özkoç’un okul talebine ders gibi yanıt verdi.

YENİSAKARYA

“Kota sorununu halledin ne olur”

Şekeri İş Sendikası Başkanı Oğuz Kalay, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ den kota sorununun çözümü için yardım istedi. Bakan Ergün,” Başkente gelin görüşelim” dedi.
609 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.